1.Kjo vajzë e vogël po fshin lotët e një të rrituri që po qanë në televizor.

2. Një fëmijë në xhami duke u munduar të përshtatet me ritualet e të rriturve


3.Ky fëmijë me zemër të guximshme po mbron një mace nga tajfunet apo erërat e fuqishme me shi.

4.Ky fëmijë në Nara të Japonisë ndau ombrellën e tij me një dre.

5. Një mirëseardhje e çmuar nga fëmijët më të vjetër

6.Një vajzë 6 vjeçare preu flokët e saj për t’i dhuruar për bamirësi

7.Të dy kanë një influencë të ngjajshme ne njëri tjetrin

8.Këta dy fëmijë që dallojnë nga ngjyra, u bënë shokë dhe u përqafuan brenda 5 minutave

9. “Më pëlqen çdo njeri”

10. “Dua të bëhem po aq i fuqishëm sa babai”

Nëse gjete inspirim në këtë artikull, shpërndaje me tjetrin!

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu