Shumë kryeqendra botërore janë të paralizuara nga trafiku i vonuar dhe vonesat e mjeteve të transportit publik.

Por, ka edhe disa qytete të tjera, ku çdo gjë funksionon si të ishte e kurdisur.

Kompania e konsultimeve mbi burimet njerëzore, “Mercer”, ka publikuar rezultatet e një anketimi mbi cilësinë e infrastrukturës së qyteteve të mëdha, në botë.

Renditja e 21 qyteteve me infrastrukturë më të mirë, është si më poshtë… /l.m

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu