Rrotulloni globin, zgjidhni një vend dhe probabiliteti më i madh është se do të shihni ngjyrën blu: 71% e sipërfaqes së Tokës është e mbuluar me ujë.

Oqeanët shtrihen nga skajet e kontinenteve dhe ajo që shtrihet midis brigjeve është shkretëtira e vërtetë. Larg bimësisë tokësore, oqeani i hapur nuk ofron komoditet apo mbijetesë njerëzore.

Ishujt janë përjashtimi. Këto vende zbarkimi të shpërndara gjerësisht ofrojnë qetësim në formën e ujit të freskët, ushqimit të bollshëm dhe koktejit të frutave të freskëta.

Pavarësisht nëse po ëndërroni një arratisje në plazh ose po planifikoni një tur për skajet e Tokës, këta janë 10 ishujt më të bukur në botë./Marrë nga CNN

Milos, Greece
02 worlds most beautiful islands
Bartolomé, Galapagos Islands, Ecuador
03 worlds most beautiful islands RESTRICTEDFregate, Seychelles
04 worlds most beautiful islandsSt. Lucia, Lesser Antilles
05 worlds most beautiful islandsJura, Scotland
06 worlds most beautiful islandsKomodo, Indonesia
07 worlds most beautiful islandsSenja Island, Norway08 worlds most beautiful islands RESTRICTED
Mo’orea, French Polynesia
09 worlds most beautiful islandsPalawan, Philippines
01 america's best island - Kauai Kaua’i, United States
g.kosovari

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu