Turistët anembanë botës bëjnë çmos për të kapur momentet e bukura të udhëtimeve  dhe t’i impresionojnë miqtë dhe ndjekësit e tyre me fotografitë që postojnë.

Megjithatë, jeta është më krijuese dhe e papritur se sa që mund të mendojmë – kështu që ajo që e kap aparati fotografik mund të ndryshojë nga ajo që ishte planifikuar paraprakisht.

Më poshtë i kemi listuar disa fotografi qesharake pushimesh, të cilat këta njerëz zor se mund t’i harrojnë.

Burimi: www.alboz.net

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu