Kësi lloj të garës së vrapimit nuk keni parë asnjëherë.

Vrapuesit janë duke u rrotulluar poshtë maleve. Kjo është njëra prej garave më epike të Austrisë.

Rruga e vrapimit është e gjatë 350 metra e gjatë dhe përbehet prej 80% me shpat, raporton “Daily Mail Video”.

Është njëra prej rrugëve më të vështira pikërisht për shkak shpatit të lartë duke u konsideruar si më e vështira në botë.

Zakonisht është shumë e rrezikshme, e sidomos këtë vit, kur edhe moti ishte me shi dhe toka ishte bërë e qullët, duke e bërë kështu edhe më të vështirë vrapimin.

https://www.facebook.com/watch/?v=533859674042879

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu