Një i ri nga Indiana, që është shtet i ShBA’së, deshi që të shohë se çfarë do të ndodhte nëse qëndronte përmbi një kuti me fishkzjarre. Një ide jo aq e mençur kur merr parasysh se çka ndodhi pastaj.

Djaloshi kërceu me të vërtet pak mbi ajër por rra në tokë menjëherë dhe theu dorën e tij.

Pastaj ai shihet që ngritet dhe pastron trupin nga pluhuri me njërën dorë, por shihet qartë se është lënduar.

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu