Hidhini një sy këtyre fotove qesharake dhe njëkohësisht situata të dhimbshme, të këtyre personave të cilët mesa duket kanë harruar të përdorin kremin e diellit!

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here