Puthjen e parë
Nënës.

Lulen e parë
Nënës.

Vizatimin e parë
Nënës.

Letrën e parë
Nënës.

Të fshehtën e parë
Nënës.

Se nëna më lindi,
Mua ne maj

Dhe askush tjetër,
S’më lindi përveç saj.

Shkruar nga Agim Deva

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu