Në një kohë ku është shumë e vështirë të gjesh tokë për të ndërtuar shtëpi,  Beiruti kryeqyteti i Libanit ka një rast të çuditshëm.

Në të ndodhet një shtëpi katër metra te pika më e gjerë dhe më pak se një metër te pika më e ngushtë e saj.

Gjithçka nisi në vitet 1950, ku dy vëllezër u konfliktuan me njëri-tjetrin për tokën e trashëguar, ku edhe punonjësit e bashkisë ua zvogëluan më shumë.

Arsyeja se pse e bënë në atë formë ishte për t’i bllokuar vëllait tjetër pamjen fantastike nga deti.

Tani pikëpyetja që të krijohet në mendje është mobilimi në pjesën e brendshme dhe shpresojmë që të mos të ketë ndonjë ‘gjysmë krevati’./l.m

Burimi: www.alboz.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu