Ndërsa galeritë janë vende të mrekullueshme për të shijuar artin, disa prej tyre nuk ngurojnë që t’i vandalizojnë ato. Madje në disa raste, vandalizuesit përdorin imagjinatën e tyre për të krijuar situata komike.

Ne po ju sjellim këtë pjesë ta vandalizmit, që pushtojnë hapësirat publike, që turbullojnë vijën mes artit dhe vandalizmit.

Burimi: www.alboz.net

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu